Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Kost, träning och kroppssammansättning

  26 september 2013

  Ytterligare en dag i skolbänken är till ända. I dag har vi pratat om naturläkemedel, kost vid sjukdom och preventiv näringslära del 1. Intensiva dagar, men det blir inte tråkigt en sekund.

  Martin Brunnberg

  Martin Brunnberg

  Vår lärare, Martin Brunnberg från Pauluns Näringscenter, är en otroligt kunnig och bra föreläsare (lite lagom spexig). Kristina Andersson som vi hade igår var också helt otrolig – hon lyckades göra komplexa system hyggligt lättbegripliga.

  Annons

  Dagens föreläsning om preventiv näringslära var otroligt intressant – tänk vad mycket vi faktiskt kan göra med kosten för att undvika sjukdomar. Självklart kan vi drabbas ändå – men vi kan förbättra våra odds genom att äta bra. Och genom kunskap.

  Tyvärr missade jag sista halvtimmen idag. Jag hade lovat Anna, som är VD för Stark Ute (som jag kör CrossNature för) att hänga med som assisterande instruktör vid ett företagspass ute i Rotebro. Nu var det inte i Rotebro, utan förbi Bålsta – en bra bit ut med andra ord. Men det var ett härligt och glatt gäng från Svenska Spel. De var på konferens och körde lite CrossNature innan middagen.

  Nu, hopp i säng. I morgon en ny dag. Mer preventiv näringslära – det ser jag fram emot. Sen blir det avklätt i klassrummet. Vi ska köra kroppsmätningar och annat – bland annat kolla kroppssammansttning i en bodpod. Det blir kul. Eller kanske inte …

   

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar