Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Knätest nr 1

  20 april 2015

  Tog cykeln till jobbet i morse. Stökade runt som en tok och letade efter LÄTTA kläder eftersom jag var tvungen att ha med både jobbkläder och löparkläder i ryggsäcken. 

  Vid 17.30 bytte jag om och började min lugna, lite nervösa tur hemåt.

  Annons

    Startade i Alvik och redan efter 2km kände jag en lätt irritatation i knät. Inte ont. Så jag bestämde mig för att det var ok. Efter ytterligare tre km var jag i kungsan bland körsbärsblom och fotograferande människor. Nu hade det börjat gör ont. Eller? Svårt att veta var gränsen går. Jag stannade och stretchade och bestämde mig för att springa vidare till Karlaplan.

  Det funkade, men sen vågade jag inte fortsätta. Jag hade nog hoppats komma något längre. Det blir intressant att höra Naprapat-Oscars dom i morgon.

   Nu rullar jag. Och det gör jäkligt ont! Och då har jag ändå jag valt en rätt snäll rulle. Tack världens bästa Edith för bilden – och för att du lagar middag.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar