Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Knät fixade 16 km

  7 april 2015

  Eftersom söndagens långpass blev på cykel bestämde jag mig för att köra ett eget pass igår. 16 km blev det! 

  Knät funkade. Ibland var det som att jag kände en liten lätt irritation. Men det försvann. Inga som helst problem att springa med andra ord. Körde några bra yinyoga övningar innan och efter också. Tyvärr kände jag lite senare på kvällen – men det är borta nu. Håller tummarna för att det här ska funka nu.

  Annons

  Efter lunch igår fick jag med mig Micke till stallet, vi behövde hjälp att bygga några terränghinder. Jättefina blev de – och Micke var tvungen att provhoppa …

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar