Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Just Do It. Eller svettigaste rundan på länge.

  27 juli 2016

  I går efter jobbet. Luften var liksom tjock, het och fuktig efter skyfallet. Inte så där frisk och fräsch som man hade kunnat hoppats. Jag hade precis kommit hem från hästhagen där Amadeus mumsat äpplen. Kände mig trött men visste att jag behövde en löprunda. För träningens skull, men också som terapi.

  Annons

  Planen var att springa Lejonmilen eller plocka fram mtb och köra Lidingöloppet. Ville egentligen helst bara lägga mig på soffan. Men jag har ju bestämt mig för någon slags konditionsträning sex dagar i veckan. Så det var bara bita i hop. Just Do It.

  Det blev en löprunda. Lungt tempo, men ändå tuuuungt. Varmt, klibbigt och svettigt – och nästan lite tungt att andas. Kom på en ny metod att svalka mig, hehe – de som såg mig måste trott att jag var galen. Sprang helt enkelt rätt in i de blöta buskarna och träden. Tog stora blad och drog i ansiktet … Jo jo, skratta du – men det funkade faktiskt.

  Ser pigg och fräsch ut, eller hur ;)

  Ser pigg och fräsch ut, eller hur 😉

  Inte min bästa runda precis, men på sätt och vis väldigt skönt. Slängde mig i det blöta gräset på tomten med mina stora Hoka. Och bara låg där. Rätt länge tror jag. Sen blev det så klart lite stretch också, men styrkan fick vänta till annan dag.

  Jag och mina Hoka slängde oss raklånga i gräset. Pust.

  Jag och mina Hoka slängde oss raklånga i gräset. Pust.

  Och jag lovar att jag kände mig nöjd efteråt. Och gladare – för igår var jag tvungen att ta ett väldigt, väldigt jobbigt avsked som jag kanske berättar mer om en annan gång. Löprundan gjorde att den där tunga ledsenheten lättade lite i kroppen.

  Kram ❤️stretch

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar