Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Jullov, löpning och 18 vitaminkickar

  20 december 2014

  Nu har julsemestern börjat. Förutom att fira jul och vara tillsammans med dem jag älskar, tänker jag ägna mig åt att springa, rida och göra juicer och smoothisar. En ny om dagen under hela ledigheten hade jag tänkt mig – 18 vitaminkickar räknade jag just ut att det blir.

  Annons

  Vilken lyx – 18 lediga dagar. Men nej, riktigt så kommer det såklart inte bli. Men jag kommer i alla fall vara tillräckligt ledig för att hinna med allt det andra. Idag var första dagen i juice- och smoothieutmaningen, vilket jag såklart hade glömt bort när jag handlade igår. Lite oplanerat alltså fick jag skramla ihop lite av det som fanns i kylen sedan tidigare. Ingen rafflande start, men väl så god!

  Vitaminkick nr 1

  Vitaminkick nr 1

  Vitaminkick nr 1

  Till ett stort glas:
  2 äpplen
  2 passionsfrukter
  1 rejäl stjälk selleri

  Nu ska jag kika lite i den här boken och planera in för de närmaste dagarna. Om du har bra tips på vitaminkickar får du gärna höra av dig. För visst behöver vi lite extra nu när dagarna är så korta att de nästan inte märks. Men det vänder. I övermorgon närmare bestämt. Då har vi vintersolståndet – en dag att älska.

  Min bibel de närmsta veckorna

  Min bibel de närmsta veckorna

  Och löpningen då. Nej, idag blir det ingenting. Madde och jag sprang en runda igår 6,6 km över tre blåsiga och backiga broar – sedan lite coreträning innan julfikat på jobbet tog vid. I dag stallfix och ridning. I morgon långpass med TSM och fjärde advent!

  Ta det lugnt med julstöket och ha en underbar lördag. Kram

  Från Alvik till Fredhäll/Rålambshovsparken till Lilla Essingen, Stora Essingen och tillbaka till Alvik.

  Från Alvik till Fredhäll/Rålambshovsparken till Lilla Essingen, Stora Essingen och tillbaka till Alvik.

  Madde, jag och sidoplankan.

  Madde, jag och sidoplankan.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar