Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Jordgubbsfrukost

  2 augusti 2016

  Bästa sättet att förlänga sommaren och få en skön semesterkänsla trots att du ska till jobbet är jordgubbar. Finns det något somrigare än doften och smaken av svenska jordgubbar?

  Jag frossar. Ibland blir det bara en massa jordgubbar till lunch. Helst går jag ner till bryggan här i Alvik och sitter och dinglar med benen över vattenytan. 

  Annons

  Eller så gör jag en god sallad med spenat som bas. Slänger i jordgubbar och kanske lite mozzarella. Salladen äter jag som den är eller till fisk/kött. Funkar till allt. 

  I morse tänkte jag fixa en bananpannkaka, men ändrade mig i sista stund. Istället blev det omelette med jordgubbar. Galet gott. Och fräscht så jag nästan smällde av …


  Och hur enkelt som helst. Två ägg, lite mandelmjölk, salt. Sen stekte jag i kokosolja. Massor ned jordgubbar, lite kokos och chiafrön. Du helt enkelt måste testa. 

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar