Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Jobbade bort träningen idag också

  16 oktober 2014

  Jag borde ha gått ut och kutat på lunchen. Jag hade ju tänkt springa i kväll. Men då hade jag glömt bort att vi hade utvecklingssamtal i sonens skola i Nacka. Och inte tänkte jag på att jag skulle jobba hela kvällen …

  Annons

  Kom hem vid sju, lagade mat, åt, satte mig vid datorn. Skickade nyhetsbrev, korrekturläste en folder. Ja, tiden gick. Nu är klockan 22.30 och jag la precis undan jobbet. Suck – ingen träning idag heller. Jag borde veta bättre. Jag borde ha sprungit på lunchen.

  Vill bara tillägga att jag gillar att skriva nyhetsbrev, för att inte tala om korrekturläsning. Så jag är verkligen inte något offer – men dålig planering gjorde att jag missade träningen. Jag måste helt enkelt bli bättre på att planera. Och på att hitta de där små luckorna. Lunchluckorna.

  Hur gör du med träningen när tiden är knapp?

  Sov gott

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar