Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Jag gav motivationen en skjuts

  16 augusti 2016

  I går berättade jag om två mål jag har fram till Chicago Marathon. 1. Att jag skulle träna på lunchen när jag jobbar sent. 2. Inte äta godis. Jag satte upp de här målen för att inte fallera helt nu när jag är inne i en extremt jobbintensiv period. Det har bara gått en dag – men hittills verkar strategin funka. 

  Annons

  Idag har jag jobbat från 8  till 21.30. Kom precis hem. Trött. Men nöjd. Hela kvällen har jag suttit i möte med inte en, utan tre skålar med mitt favoritgodis framför näsan. Jag tog inte en enda bit, och det är er förtjänst. Det hjälpte liksom att jag skrev i bloggen igår – för man måste ju hålla vad man lovar.

  Fantastiskt skönt att komma ut en sväng på lunchen.

  Fantastiskt skönt att komma ut en sväng på lunchen.

  Förutom det var jag ute och sprang på lunchen. Inte långt. Inte fort. Men en skön 5-kilometersrunda som gav kraft, energi och en massa kreativitet. När jag kom tillbaka till jobbet hade jag en text klar i huvudet. Och det händer nästan aldrig, tycker det är så många som säger att de skapar, jobbar, och löser problem när de är ute och springer. Inte jag. Jag bara springer. Men idag verkade det som att jag fick till det.I

  I morgon blir en ny lång men rolig dag – då arrangerar vi Bellmanstafetten.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar