Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Ingen träning = dåligt humör

  25 januari 2017

  Tar mitt träningsförbud med en liten nypa salt just nu. Den galna huvudvärken är borta, muskelvärken i nacke och axlar mycket bättre. Och då kunde jag ju inte låta bli. Men jag tar det lugnt – det lovar jag.

  Annons

  Promenader är självklart ok. I måndags kväll fick Ingela och jag för oss att vi skulle gå sista milen på Lidingöloppet. Vilket visade sig bara var att glömma – trots icebugs hade det varit förenat med om inte livsfara – stor risk för benbrott. Jädrans vilken isgata. Det är ju för tråkigt med den här vintern. Om det ändå kunde bli rejält med snö! Så okej – vi tog en 90 minuters promenad längs vägarna här på Lidingö.

  I går tog jag faktiskt en sväng till Sats för lite lunchträning. Körde crosstrainer, lite styrketräning  … och sen kunde jag inte motstå lite löpning. Lugnt och fin och skönt. Lycka! Sen efter jobbet tog jag en powerwalk hem till Bengt 6 km. Herregud, vilket sug lite träningsförbud kan skapa.

  Lovar att det är svårare med balansen när du skrattar.

  Träning = skratt och gott humör

  I morse gick jag halvvägs till jobbet – annars har jag inte gjort något speciellt i träningsväg. Men det är helt otroligt vad träningen gör med mitt humör. Jag som älskar mitt jobb började till och med tvivla på det när jag inte fick träna. Vad händer med dig när du inte får träna? Och då menar jag mentalt.

  Nu är jag så sugen på en skön löprunda med TSM-gänget. För att inte tala om att röja lite på tennisbanan.

  Lovar att det är svårare med balansen när du skrattar.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar