Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Hjuligt långpass på påskdagen

  5 april 2015

  Tuff styrketräning i tisdags, lunchrunda i onsdags, intervaller i torsdags, yoga i fredags och ridning i lördags. Veckans träning har känts riktigt bra i knät.

  Idag skulle vi köra 28 kilometer med TSM Runnings 4-timmarsgrupp. Jag var bra sugen på att springa – men samtidigt rädd för att knät inte skulle fixa distansen (23 km var det senaste jag sprang och det är väl cirka 5 veckor sen). Och eftersom vi hade ont om ledare så ville jag inte riskera att bli tvungen att hoppa av. Så det blev cykeln idag igen.

  Annons
  Det känns rätt trist att stå med cykeln och vara springsugen bland alla andra springsugna. Ja, du förstår säkert!

  Det känns rätt trist att stå med cykeln och vara springsugen bland alla andra springsugna. Ja, du förstår säkert! Men jag är glad ändå – det blir man av TSM Running.

  Idag körde vi en helt ny runda. Söder Mälarstrand, över Liljeholmsbron mot Vinterviken och Hägersten. sen tillbaka över Liljeholmsbron, Västerbron och en sväng runt Fredhäll och Vasastan. En riktigt fin runda. Och Vinterviken. Vilket ställe!

  På väg över västerbron. Här har gruppen kutat runt 18-20 km. Pigga och glada som vanligt.

  På väg över Västerbron. Här har gruppen kutat runt 18-20 km. Pigga och glada som vanligt.

  Så här är det. Visst är det kul att träffa alla härliga TSM:are. Och visst känns det bra att göra lite nytta som ledare trots att jag inte har kunnat springa. Men ska jag vara helt ärlig. Det är för jäkla tråkigt att sitta på en cykel i tre timmar och cykla i sexminuterstempo. Det här var sista gången! Jag vill inte göra det igen, om det inte är minst 25 grader varmt ute. Att hålla händer och fötter varma är snudd på en omöjlighet.

  Thank God för Helena Göransdotters fön. Den fick liv i mina fötter igen.

  Thank God för Helena Göransdotters fön. Den fick liv i mina fötter igen.

  I morgon ska jag rida och bygga en terränghinderbana. Men först ska jag ut och kuta. En rätt lång runda. För att kolla att allt funkar som det ska. Och på söndag är det jag som är med på långpasset. Så är det bara! Och då ska solen skina. Så är det bara!

  Hoppas du får en skön ledig dag i morgon. Med lite vila, träning och kärlek. Kram

  Och just det:

  Tussilago solskensnäsa
  puss i påsk och sällskapsresa
  Saffranssocka
  mässingsklocka
  gullpralin och linluggsdocka

  Lennart Hellsing är genial!

  Glad Påsk

  Glad Påsk

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar