Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Godaste rödbetsbiffarna

  18 maj 2017

  Att rödbetor ska öka prestationsförmågan för löpare, cyklister och andra konditionsidrottare har ju länge varit på tapeten. Tror kanske inte att jag har märkt någon skillnad varken när jag har ätit eller druckit rödbetor. Däremot vet jag att de här rödbetsbiffarna är väldigt mycket godare än rödbetsjuicen.

  Annons

  Jag hade en påse rödbetor hemma som var på väg att bli dåliga. Vad göra? Jo, rödbetsbiffar såklart. Hittade en gammal kokbok som var min bibel när den kom ut för lääänge sedan ”Systrarna Voltaires kokbok”. Där finns recept på världens godaste rödbetsbiffar. Och så enkelt. Riv morötter, mosa en kokt potatis, rör ner ett ägg och lite dijonsenap och kapris (och salt och peppar såklart). Stek. Själv skippade jag kaprisen, inte för att jag inte gillar – utan för att jag inte hade några hemma.

  Galet gott. Jag åt dem som de var utan annat tillbehör än kesella- och fetaoströra och lite goda frön. Mums.
  Jag inser att jag äter vegetariskt rätt många dagar i veckan – när jag äter lunch eller middag själv blir det nog alltid veggie. Har du några favoritrecept – dela gärna med dig.

  Fantastiska rödbetsbiffar. Enkelt, billigt och galet gott

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar