Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Frukostfilosofi

  10 mars 2017

  Sitter och äter en lite torftig fil och granolafrukost och funderar över frukostvanor. Visst är det väl ändå konstigt att vi nästan alltid äter i princip samma frukost. Jag ska så klart inte tala för dig – du kanske är en sån som tar ut svängarna. I sådana fall vill jag ha dina bästa tips.

  Annons

  Min frukost ser nästan alltid ut så  här: Kokt ägg. Knäckemacka. Kaffe

  Ibland slår jag på stort och byter ut det kokta ägget mot äggröra. I morse var jag för trött, då blev det lite fil med granola.

  Tränar jag – eller kanske rent av är tröttare än idag. Då blir det kaffe. Punkt. Jo, ibland med kokosolja.

  Dagens något beiga men ändå rätt goda frulle. Bollnäsfil och Granola från Axa.

  Sommarens jordgubbsomelette.

  Det är ju faktiskt inte alltid så. Satt och kikade igenom gamla instagrambilder från i somras och hittade min fantastiska jordgubbsomelett. Mer sånt, eller hur. Jag menar, man blir ju pigg och glad bara av att titta på den.

  För övrigt kan jag säga att det är fredag. Vilket är kul. Men jag är så riktigt jävla astrött (ursäkta fulspråk – men det är precis så jag känner). Jobbade till 01 i natt. Har ont i halsen. Och vet att jag måste jobba som en tok idag. Och antagligen i morgon också. Lustigt hur saker och ting kan svänga – det här frukostinlägget blev plötsligt ett tyck-synd-om-mig-inlägg.

  Hur som. Kram. Ha en fin fredag. Bjussar på en osminkad, nyvaken, trött och förkyld tyck-synd-om-mig bild.

  Vill sova mer. Please.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar