Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Fredagsmys med nya skorna

  24 oktober 2014

  Visst är ordet fredagsmys rätt konstigt. Jag undrar när ordet det blev synonymt med snacks, läsk och annat, istället för att man just har en mysig stund med någon eller några man tycker om. För några veckor sedan hörde jag en liten kille säga till sin farmor (eller om det var mormor) ”och så ska vi ha fredagsmys, det finns på hyllan där borta”. Ja, eller hur …

  Annons

  Idag har jag haft fredagsmys, men av ett annat slag. Jag skulle ju testa mina nya DS Trainer på lunchen, men glömde träningsväskan hemma. Det fick bli en kvällsrunda istället. Jag kom hem vid 18, bytte om, drog på mig reflexvästen och stack ut på en kort runda – fem kilometer. Jag älskar verkligen att springa i mörkret. Jag liksom hamnar i en bubbla. Det är intimt. Det är fokuserat. Det är så coolt. Det är fredagsmys av högsta klass.

  Glöm inte reflexvästen när du springer i mörkret.

  Glöm inte reflexvästen när du springer i mörkret.

  När jag kom hem hade Micke precis parkerat bilen och stod redo med kameran. Visst blir det tydligt hur viktigt det är med reflexväst. Tänk på det.

  Nu blir det käk. Potatisklyftor, rostad paprika, gotländsk rostbiff och hemmagjord bearnaise. Och ett glas gott ekologiskt rött vin. Ha en mysig kväll.

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar