Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Från skolbänk till löpardojjor

  21 september 2013

  I dag har jag suttit i skolbänken mellan 9 och 16. Och jag har njutit av varenda sekund. Jag (och min löparkompis Ulrica) går en löpcoachutbildning – ett samarbete mellan PT-school och Running Sweden. I dag körde vi teori med fantastiska Pernilla från PT-school. Vilken föreläsare – hon lyckades hålla 32 deltagare trollbundna under hela dagen. Inte illa.

  Annons

  1

  Vi fick lära oss om aerob och anaerob träning, centrala och lokala träningskapaciteter, pulszoner, träningseffekter konditionstester och mycket mer. Vi fick en hemläxa också. Jag ska fundera över min styrka som coach, vad jag behöver utveckla och hur jag skulle beskriva mig själv som coach. Intressant och viktigt – men också rätt svårt. Dessutom fick vi i uppgift att fundera över hur vi skulle lösa några knepiga situationer som man faktiskt kan hamna i som coach.

  Gör hemläxan

  Gör hemläxan

  I morgon kör vi löpteknik, maxpulstest, löparstyrka, dynamisk stretch och annat spännande med Running Sweden-gänget. Ser fram emot det och lovar ett inlägg i morgon kväll – med bilder från dagen.

  Ha en riktigt härlig lördagkväll

  Kram 🙂

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar