Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Från noll till 100. Och vice versa – that’s me

  1 oktober 2014

  Å vad jag avskyr att läsa bloggar där bloggaren ursäktar sig för att det var så länge sedan hon skrev. Med en lätt patetisk känsla inser jag att det är precis vad jag själv har gjort under hela september. Jag går inte närmre in på varför – jag säger bara: det har varit mycket. På alla plan.

  Annons

  Nu. Ny månad. Nya blogginlägg. Oktober blir en experimentmånad – jag tänker lägga upp ett blogginlägg varje dag. Start första oktober, slut 31 oktober – sen får vi helt enkelt göra en utvärdering. Och du får gärna hjälpa mig med det. Nu till träningen. Och tävlingar.

  Det blev inget Lidingölopp för mig. Jag kände mig helt ur form, av samma anledning som jag inte har hunnit blogga. Däremot gick jag ut och sprang två mil på söndagen – hemifrån Lidingö, ut på Djurgården och Tjejmilenvarvet, sedan hem igen.  Jag blev helt slut i benen. Inte flåset. Lårmusklerna däremot …

  Trött, tvåmilsrunda. Blev en tvåmilsrunda.

  Trött, tvåmilsrunda. Blev en tvåmilsrunda.

  I måndags körde jag ett lunchpass, Shape, på SATS tvärs över gatan från jobbet. Och i dag blev det ett superkul pass på lunchen – Crosstraining, en form av cirkelträning. Efter jobbet stack jag till Täby – Micke och jag körde ett träningspass med PWC, men innan det var vi ute och rekade. Och hör och  häpna. Vi mötte en älg.

  Muuuu i Enstaskogen

  Muuuu i Enstaskogen

  Jag lovar. Jag är mör i benen nu. Tror jag har gjort 7 896 benböj 5 890 armhävninger, 3 984 burpees och 25 300 utfallssteg sedan i måndags. Du, jag hoppas att du också har tränat bra den här veckan.  Vi hörs i morgon. Kram & sov så gott.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar