Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Första långpasset på en evighet

  26 februari 2017

  Den där känslan man får efter en lite längre löprunda den är ju helt obetalbar. Likaså att komma till TSM Running och träffa alla glada och positiva deltagare – för att inte tala om alla kompisarna bland ledarna.

  Annons

  Jag har varit bortrest flera helger, och utöver det varit lite krasslig. Idag var första långpasset sen innan jul. Hängde på en långsammare halvmaragrupp än min vanliga. Vi sprang visserligen bara 15 km (med två km fartökning), men om man inte varit uppe i de distanserna på ett tag så känns det lite i fötterna.

  Bara 15 förresten – det är verkligen inte så bara. När jag började springa för drygt 5 år sedan – då var 15 kilometer galet långt. Jag minns fortfarande känslan när jag första gången sprang längre än en mil.

  Hur som helst. Det var ett väldigt skönt pass idag. Kändes hyggligt lätt, och trots is och lite snömodd så var det inte speciellt halt. Jag valde odubbade skor, för de är så mycket skönare att springa i, och det visade sig vara ett bra val. Hur tänker du? Dubbat eller odubbat?

  Det här glada gänget tränar i TSM:s halvmaragrupp.

  Ett kort stopp efter 10 km för att dricka, knyta om skor och lite annat pyssel.

  I morgon kommer jag förresten presentera vinnarna till 5 startplatser till Vårruset. Det är många som vill vara med och tävla vilket är riktigt, riktigt kul. Håll utkik.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar