Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  För snål för att springa

  30 september 2013

  Det är några som har undrat var jag var i lördags. Jag var ju faktiskt anmäld till Lidingöloppet 30 km, men jag var tvungen att jobba – dålig planering från min sida. Jag har gjort alldeles för många dubbelbokningar senaste tiden. Skärpning. Så jag tänkte att jag kunde byta min startplats till söndagens Tjejlopp. Visserligen bara 10 km, men jag skulle få springa en tävling i alla fall.

  Annons

  Men jag blev snål. Det skulle kosta 300 kronor att byta lopp – och jag som redan hade pröjsat 600 för 30 km. Ehhh 900 kronor för att springa sista milen på Lidingöloppet … Eftersom jag bor bara två km från Grönsta kan jag ju springa milen där precis när jag vill. Och alldeles gratis. Så. Det blev med andra ord inte något Lidingölopp, inte ens ett riktigt litet. Men Micke sprang 30 på lördagen som farthållare till Peter J. Snabba som attan var de.

  Micke och Peter Jakobsson beundrar varandras silvermedaljer. Micke sprang in på 2.10.43.

  Micke och Peter Jakobsson beundrar varandras silvermedaljer. Micke sprang in på 2.10.43.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar