Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Ensam på Stockholm Stadion

  17 november 2013

  Jag försöker verkligen lyssna på kroppen, vilket inte alltid är lätt när huvudet vill något annat.

  Foten bråkar med mig. Igår drog Helene och jag igång vår Kom-i-gång-kurs som innehåller både kostråd och träning. Tanken är att deltagarna ska fixa att jogga 5 km i lugnt tempo när kursen är klar om 5 veckor. Och det kommer de att fixa, det är jag säker på. I går sprang vi i 3 minuter, gick i 2 osv. Jag kände inget i foten under tiden och bara en lätt pirrande känsla efteråt.

  Annons

  Bra, då kör jag med TSM idag tänkte jag. Men bara uppvärmning och nerjogg, inte backträningen. Tvåhundra meter kom jag innan foten sa ifrån. Hälsporren. Så nu sitter jag här och deppar i ett folktomt Stockholm Stadion, väntar in grupperna och drömmer om intervallträning på banorna. Lite styrka tänker jag köra i alla fall.

  20131117-103303.jpg

  20131117-103322.jpg

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar