Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  En timmes benfokus

  13 maj 2016

  Jag var grymt nöjd efter dagens pass på Sats. Jag känner verkligen att jag har blivit starkare. Att något har hänt de senaste veckorna. Kul så klart – hoppas det håller i sig.

  I går körde jag ju backintervaller med TSM Running – det är i sig rätt tufft för benen. Idag hade jag ett styrkepass på SATS tillsammans med Jonathan. Jag har sagt det förr, och jag säger det igen. Fasen vad bra det är att träna med pt – framför allt om man som jag känner sig både obekväm och uttråkad på gymmet i vanliga fall. Med en pt blir man aldrig uttråkad. Med en pt känner man sig aldrig obekväm. Man liksom bara gör.

  Annons

  I dag började jag med djupa benböj med skivstång. Vi höjde, och höjde och höjde. Sen en väldig massa utfallssteg. Ytterligare benböj. Och sen, hoppsan. Upphopp på box. Den typen av plyometrisk (explosiv) träning är så himla bra (och inte min starka sida).

  Sen fick jag göra tåhävningar av olika slag. Och djupa enbensböj, höftlyft och you name it. Avslutade med ett mysko program med tå- och magövningar som Jonathan körde när han tävlade i klättring. Jag var så trött och skakig i benen så magövningarna kändes som ren vila. Då förstår du.

  Väldigt nöjde efter passet. Mer fundersam nu ;)

  Väldigt nöjde efter passet. Mer fundersam nu 😉

  Aaaaah. Nu känns benen skakiga och pirriga. Träningsvärken kommer vara obönhörlig. Hur smart var detta undrar jag som har löpträning inbokad lördag, söndag och måndag …

  Mysig fredag. kram

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar