Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  En dag utan träning

  25 februari 2015

  Den här dagen blev en sådan dag som jag har lite då och då – men som jag alltid tänker att jag ska undvika. Jobb istället för träning. Möten, femminuterslunch, och sen tillbaka till skrivbordet.

  Trots bra planering missade jag lunchpasset på SATS. Min kollega Malin och jag hade tänkt att köra Crosstraining – ett tufft gruppträningspass. Men personalmötet som skulle starta kl 13 blev hastigt och lustigt flyttat till 11.00 – ja, så var det passet kört. Det är inte alltid man kan styra över allt.

  Annons
  De här små raringarna fick ligga kvar i väskan hela dagen.

  De här små raringarna fick ligga kvar i väskan hela dagen.

  Ingen träning idag med andra ord, men ett roligt, spännande och annorlunda möte som jag hoppas få anledning att återkomma till. Men sen ikväll en tur till stallet. Det var mörkt när vi kom ut, Amadeus och jag. Så vi skrittade mest runt i området – och kom vilse …. Plötsligt såg alla hus likadana ut. Vi fick fråga oss tillbaka till stallet.

  En bra dag ändå.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar