Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Det blev en promenad istället

  5 maj 2016

  Ibland får man tänka om. Huvudvärk och förkylningskänsla tog bort all lust till dagens inplanerade löprunda. Men att bara sitta hemma och vila kändes inte heller bra.

  Det var Jessica och jag som hade planerat att kuta en runda ute vid Hellasgården. Ingen av oss hade varit där på länge, och ny miljö är ju alltid inspirerande. Kände mig dock inte på topp i förmiddags – en promenad blev räddningen.

  Annons
  Schysst utsikt på toppen

  Schysst utsikt på toppen

  Vi gick 5-km spåret som var rätt kuperat och ”obanat”. Satt och solade lite på toppen av ett berg. Och hann med att prata om jobbet, livet och sånt. Sen gick vi och käkade Ceasarsallad och drack massor med kaffe – och träffade TSM-killarna Richard och Roger som bjöd på trevligt fikasällskap.

  Ingen löpning med andra ord – men promenad och rörelse ändå. Och så fick jag inspiration att springa trail. Just den rundan vi gick känns som en kul och tuff utmaning att springa. Så vilken tur att jag tog den där promenaden. Fick tips från en mountainbikekille också om bra rundor som jag kan köra när jag köpt min nya cykel. Det är tydligen riktig bra kring Hellas för mtb.

  Långt där borta skymtar Globen.

  Långt där borta skymtar Globen.

  Hellas. I’ll be back.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar