Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Den här dagen har jag utnyttjat till max

  25 juli 2016

  Jobbat hela dagen, cyklat tre mil, yogat en timme, tagit kvällsbad och ätit picknick. Åååå, jag vill inte att de här sommardagarna ska ta slut. Semestern är slut – men sommaren, den karamellen ska jag suga på ett tag till.

  Annons

  Min första arbetsdag efter en kort men naggande god semester blev grymt bra. Vaknade tidigt och tog cykeln till jobbet. En lugn och skön arbetsdag – vi var bara tre stycken på kontoret. Gick igenom mejlen och började planera framåt. Sen blev det en solig och varm lunch på bryggan.

  Brygglunch vid Alviks strand

  Brygglunch vid Alviks strand

  Efter jobbet tog jag cykeln hem och vips hade jag cyklat 3 mil. Du som läst min blogg vet att jag då och då kämpar med att komma igång med yogan. Nu hade jag bokat 19.30 passet på Sats Lidingö och det visade sig vara ett av de bästa yogapassen jag varit på. Jag bokade kvickt nästa måndag också och det vore väl fasen om jag inte ska kunna få rutin på det här. Känner mig just nu läskigt stel och osmidig – så yogan är behövlig!

  Nyyogad

  Nyyogad

  Efter yogan blev drog jag vidare till Fågelöuddebadet. Var väl där strax före 21, mitt i en förödande vacker solnedgång. Att bara sitta där en stund och njuta, se solen försvinna bakom trädtopparna. Fantastiskt. Sen blev det ett dopp och en riktigt sen picknick. Men sommarmiddagar ska vara sena, det hör liksom till.

  En helt ljuvlig sommarkväll

  En helt ljuvlig sommarkväll

  Nu sitter jag med en stor kopp te, lyssnar på skön musik och känner att livet är för jäkla bra.
  Kram

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar