Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Den där nygamla kärleken …

  17 januari 2017

  Visst har jag berättat att jag har återupptäckt utförsåkning. Min gamla utrustning finns tack och lov inte kvar – jag skulle antagligen bli betraktad som en relik från forna tider om jag kommit med mina gamla Rossignol. Men precis som jag skrev i inlägget om motivation för några dagar sedan, så är det ju kul och peppande med lite nya grejer …

  Annons

  … därför blev det ett besök till Alpingaraget idag.

  Snygg outfit, eller hur!

  Snygg outfit, eller hur! Pjäxor, ullstrumpor och klänning e typ det senaste.

  Så det blev pjäxor, hjälm och stavar i dag. Skidorna var inköpta sedan tidigare. Grym butik Alpingaraget – fick fantastisk hjälp från en säljare i drygt en timme. Kaffe bjöd de på också, bara en sån sak. Tror jag måste dit och botanisera igen.

  Tänk vilken tur att jag testade slalom igen efter 20 år. Tänk vilken tur att jag träffade Bengt (alltså – av betydligt fler anledningar av än skidåkningen …) Vi var uppe ett par dagar i Romme och sen var jag fast. Så jäkla kul. Jag hade glömt känslan av att bli så där uppslukad – att under flera timmar inte tänka på något annat än just skidåkning, snö, kyla och mat. Avkoppling när den är som bäst.

  Det kommer bli lite slalom för mig i vinter. Först två helger med olika kompisar. Sen en långhelg i Åre med Bengt. Nästa år blir det mer – det är jag säker på.

  K2 är tydligen märket för mig!

  K2 är tydligen märket för mig

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar