Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Dan före dan

  2 november 2014

  Jag följer väderleksrapporten slaviskt, hoppas på bättring, att något drastiskt ska hända. Att någon plötsligt ska säga att det där med ett par plusgrader och 10 m/s (mestadels motvind) och upp mot 20 m/s i byarna bara är ett enda stort skämt.

  Annons

  Det verkar dessvärre rätt stabilt. Var jag än tittar sägs samma sak. Det är bara att klä på sig ordentligt. Det blir lite som Stockholm 2012, men utan regn – och det är ju ett sort plus. Riktigt positivt rent av.

  Här går starten i morgon förmiddag. 10.30 för min del.

  Här går starten i morgon förmiddag. 10.30 för min del. Verrazano Narrows Bridge.

  Idag har vi kört banbesiktning med Springtime-bussarna. Micke, Magnus, Vesna, Stina och doktor Bot. Och många fler såklart. Märkligt vad lång banan kändes. Men det känns bra att ha sett den nu, veta vilka ”kvarter” vi ska in i – till exempel det judiskt ortodoxa som är lite speciellt. Trots minimal träning börjar jag faktiskt känna mig lite taggad, och rätt nervös. Hade dock känt mig pirrigare om jag haft något tidsmål, nu är jag glad om jag tar mig i mål – hel och frisk. Och kanske helst under 5 timmar, ja, så känns det faktiskt.

  Efter bussturen som tog 3,5 timme gick vi och käkade en pastalunch. Sen köpte vi med oss lite frukost. Vi måste ju sticka från hotellet vid 5 för att ta oss till bussarna vid Hotel Beacon, och så tidigt har inte frukosten på hotellet öppnat. Rispudding hittade vi i affären, vad säger du om det? Visst låter det som en bra marafrukost?

  Skorna i sängen, 4 par är Mickes, 4 par är mina. Men jag är den enda av oss som har bestämt mig för vilka jag ska ha.

  Skorna i sängen, 4 par är Mickes, 4 par är mina. Men jag är den enda av oss som har bestämt mig för vilka jag ska ha. Mina nya ASICS DS Trainer.

  Eftermiddagen ägnades åt marapyssel. Fila fossingarna, klippa tånaglarna och smörja in fötterna. Fixa med kläderna, vilka ska jag ta? Fick låna en Sverigetröja av Magnus, för det hade jag helt missat. Så nu kommer jag springa i en stor herrtröja, men blågul är den i alla fall. Under den tar jag min icebreaker merinoulltröja. Sen tar jag en vindjacka som jag kan slänga om det skulle bli för varmt. På benen långa tights. Mössa, dubbla vantar och buff. Livrädd för att frysa.

  Middag blev pizza på 49:e gatan. Pasta till lunch, pizza till middag – och en Brooklyn Lager. Snacka om kolhydratladdning. Nu ska bara sista pysslet fixas innan jag får krypa ner i varma sängen.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar