Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Dags att tagga ner lite

  22 juni 2016

  I går drömde min kompis Helena om mig. Visst låter det mysigt att få vara med i någons dröm. Eller inte … Jag var tydligen stressad och rätt så arg i Helenas dröm. Och jag vet – det var bara en dröm, men jag fick mig en tankeställare. Dags att tagga ner.

  Annons

  Var dessutom lite för på mot en kollega häromdagen. Tills han sa ”å, när du tittar på mig med de där ögonen så vet jag inte längre … ” Dags att tagga ner. Kändes helt rätt att jag redan förra veckan hade bokat in en timmes massage hos Ulricas kompis Stefanie till i går kväll. Kan varmt rekommenderas. En hel timme med fokus bara på rygg, spända axlar, nacke och huvud. Så galet skönt, jag hade kunnat kört en timme till på en gång. Gissa om jag var avslappnad när jag gick därifrån. Har redan bokat in en ny omgång om två veckor.

  Idag har vi kört heldagskonferens med jobbet. Riktigt bra – och ett tydligt och roligt kliv in i nya spännande tider. Vi höll till på ett hotell på Vasagatan och när vi slutade kl 16 var det helt otänkbart att gå ner i tunnelbanan och åka hem. Så jag gick. Vilken kväll. Lyssnade på musik och gick långsamt som i sirap. Jag som är en snabbgångare. Så jag kanske ändå är på väg att tagga ner. Coola ner. Landa. Det känns så.

  Strosade runt i snygga brillor från Jimmy Choo.

  Strosade runt i snygga brillor från Jimmy Choo.

  Kyrkviken

  Kyrkviken

  Kom hem vid 20, fixade lite käk. Och plockade fram yogamattan. Sen blev det snäll och mjuk yoga med fokus på rygg. Bland annat suficirklar som är bland det skönaste och bästa som finns. Lyssnade på Tomas Andersson Wij. Tände doft-/massageljus. Ja, du fattar grejen. Om Helena drömmer om mig i natt kommer jag vara snäll, glad och positiv. Och full av fräscha idéer.

  Yoga

  Yoga

  Nu ska jag fixa ingefärste
  I morgon kör vi backe med TSM.
  Life is good
  kram

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar