Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Dagen M närmar sig

  29 maj 2017

  Måndag. Det här är veckan med stort M. Maraton. ASICS Stockholm Marathon. Det innebär massor med jobb, men också så himla mycket spänning, glädje och energi. ASICS Stockholm Marathon är verkligen ett lopp jag älskar. Loppet som fick mig att börja springa på riktigt efter en spontananmälan sommaren 2011.

  Annons

  Att jobba med maran innebär ju att jag själv inte kan springa loppet – trist, men samtidigt är det så cool att vara inne i maskineriet och att få jobba med alla de här proffsiga människorna som gör sitt yttersta för att skapa ett evenemang som har allt. Att från lite lätt kaos se hur allt bara faller på plats. Det är grymt.

  Och sedan på lördag – på självaste tävlingsdagen få följa löparvänner som tränat hårt. Se glädjen, persen, beslutsamheten, lyckan, och kanske en och annan besvikelse. Jag kommer jobba mycket den här veckan – jag hoppas att du som ska springa på lördag har möjlighet att varva ner lite – att äta bra, löpträna lite lagom och bara känna hur lugnet, kraften och vetskapen om din egen förmåga tar över. Nu kör vi.

  Starten 2016

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar