Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Dagen efter Tjejmilen

  6 september 2015

  Vaknar lite tung i huvudet, regner öser ner, åskan mullrar. Snabba tankar. Har jag försovit mig? Har jag missat något? Somnar om! Får frukost frukost på sängen klockan 9.

  En skön söndag. Ledig efter en riktigt intensiv vecka med Tjejmilen. Jag har inte tränat sedan i torsdags, borde kuta idag med tanke på Berlin. Men jag skippar det, istället har jag uppdaterat Tjejmilens fb och hemsida lite (ooops, sa jag inte att jag var ledig idag ;). Ska snart åka och handla  – bland annat massor med stearinljus. Det känns som en sån dag. Sen är det jag som unnar mig tid att storstäda lägenheten, det ligger en och annan dammråtta där hemma. Hög musik och golvmopp i högsta hugg.

  Annons
  I går, fyra timmar innan första start.

  I går, fyra timmar innan första start. Foto: Micke Sjöbloom

  Tjejmilen då. Som alltid ett fantastiskt arrangemang. Positiva deltagare, duktiga funktionärer och rätt många journalister och fotografer på plats. Missa inte Tjejmilen på TV4 idag klockan 17.25. De följer Hanna som jag intervjuade för ett antal veckor sedan, Hanna som fick ett nytt hjärta för sju år sedan – en fantastisk tjej. Artikel på marathon.se Jag fick tårar i ögonen när jag pratade med henne efter loppet igår.

  Hanna Morin Liinanki, mycket nöjd efter loppet.

  Hanna Morin Liinanki, mycket nöjd efter loppet. Foto: Kristina Rosenberg

  En annan grym tjej som jag är så glad att jag lärt känna den  här sommaren är Anna Book. Så mycket positiv energi en en enda liten människa. I går sprang hon sin första mil, påhejad av hela sin familj och tränare. Det blir fler Tjejmilen för henne, det är jag helt säker på. Du kan följa hennes träning på Instagram under Annabootcamp. Även Anna figurerar i dagens TV4 sändning.

  Glädje och energi - Anna och Tjejmilen i ett nötskal.

  Glädje och energi – Anna och Tjejmilen i ett nötskal. Foto: Kristina Rosenberg

  Regnet smattrar inte längre. Det känns ändå väldigt skönt och mysigt att bara sitta här nersjunken i soffan och skriva. Börjar dock snart bli dags att rycka upp sig lite.

  Hoppas du får en riktigt skön söndag! Kram

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar