Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Cykelyoga …

  1 augusti 2016

  Mina måndagar börjar bli något utöver det vanliga. En dag att se fram emot. Inte bara för att jag gillar mitt jobb, utan för cyklingen och yogan. En grym kombo som får allt att falla på plats. Speciellt dagen efter ett långpass.

  Annons

  Jag vet inte om man kan kalla det för rutin. Men eftersom jag är extremt dålig på rutiner, så hoppas jag att det här kan bli en. Upp tidigt. Ta en kopp kaffe, packa ryggsäcken med ombyte, ner i källaren och hämta cykeln Och sen iväg. Jag försöker ha ett så bra tempo som möjligt – men jag cyklar genom stan med rödljus och annat som saktar ner. Och ibland bara måste jag stanna och ta en bild, Stockholm är ju världens vackraste stad. Att ha den här cykelvägen till jobbet gör mig snudd på hög.

  Torsviksbacken ner mot Lidingöbron. Här rullar det skööönt.

  Torsviksbacken ner mot Lidingöbron. Här rullar det skööönt.

  Stockholm. Och årets första augustidag.

  Stockholm. Och årets första augustidag.

  Hade en bra jobbdag – stack iväg på lunchen och köpte mig en ny dator hem. Efter jobbet hoppade jag upp på min vackra cykel och trampade hem. Tre mil får jag ihop när jag cyklar både till och från – tre mils träning alldeles gratis. Och som funkar bra trots lite trötta ben efter gårdagen långpass.

  Sen kom dagens höjdpunkt. Yogan på Sats Lidingö. Hon är så otroligt bra, Jenna, som håller i passet. Ashtangaoga på måndagkvällar kommer bli heligt för mig. Jag har redan bokat in nästa måndag. Skön och kraftfull yoga som hela tiden balanserar mellan styrka och smidighet, kraftfullhet och lugn. Det är coolt. Det är välgörande. Och jag är väldigt, väldigt stel.

  Sen hem och fixade lite med nya datorn. Den fick en ny bakgrundsbild, som Edith tog på mig förra veckan när yogan fortsatte i solnedgången. En bra bild – den ska få mig att andas. Att stanna upp. Och att se allt det vackra. Och jag är på god väg. Kram

  En vacker kväll förra veckan blev min nya bakgrundsbild.

  En vacker kväll förra veckan blev min nya bakgrundsbild.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar