Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Cykelvasan närmar sig

  6 augusti 2016

  På fredag ska jag köra Cykelvasan, öppet spår, 90 kilometer. ”Hur laddar du?” frågade Jennie på MåBra. Åååå, jag vet inte …

  Så här ligger det till. Stockholm Marathon Gruppen hade en monter på Vasaloppsmässan i vintras. I montern bredvid tävlades det ut en grymt snygg MTB. För att kunna tävla om cykeln var man tvungen att anmäla sig till cykelvasan. Du hänger med va?

  Annons

  Nej, jag vann inte cykeln  – däremot köpte jag en som var ännu snyggare. Ett av mina bästa och roligaste köp  på länge.

  Det är kul att röja i spåret

  Det är kul att röja i spåret

  Tiden går förbaskat snabbt ibland
  Planen var att cykla så mycket jag bara kunde under semestern. Men i verkligheten går tre veckor alldeles för snabbt. Jag har med andra ord inte cyklat i närheten av så mycket jag velat. När jag cyklar till och från jobbet får jag ihop 3 mil – men det är ju med flera timmar mellan.

  Den här veckan har jag cyklat till och från jobbet två dagar – det blir sex mil. I går bestämde jag mig för att i alla fall få ihop drygt tre mil efter jobbet. Tog jag min orangea och drog till Lidingöloppsspåret. Fy bubblan vad backigt – jag var så full av mjölksyra under vissa partier så du vill inte veta vad jag sa. Men jag tog mig runt – och det fanns ändå gott om krafter kvar när jag var hemma . Tror inte att Cykelvasan är lika backigt – dock betydligt längre … 9.4 mil – vilket är vad jag har gjort på fem dagar den här veckan.

  På höjden vid Askrike. Så vackert. Så grymt för benen ...

  På höjden vid Askrike. Så vackert. Så grymt för benen …

  Jag får väl helt enkelt ta det lugnt. Ta det som en naturupplevelse 🙂

  Egentligen var det tänkt att min finfina kompis Katarina skulle köra Cykelvasan med mig.  Men så har hon fått problem med ryggen och foten så här i sista stund och kan inte följa med. Abbe (vän från TSM) hoppar in och tar hennes plats. Det blir ju så mycket roligare att göra det tillsammans med någon – för att inte tala om bilresan …  Dessutom ska två andra TSM:are Kerstin Wolff och hennes man Micke köra – och vi kommer alla bo på samma hotell i Mora. Så trots dålig träning ser jag väldigt mycket fram emot nästa fredag. Kommer antagligen bli trött i ryggen, få väldigt ont i rumpan, kanske vurpa lite grann – men samtidigt ha förbaskat kul.

  laddar

  Har haft en så där skön osminkad och lagom rufsig dag.

  Idag har jag laddat med en grymt skön dag. Skogspromenad, blåbärsplockning och mysigt häng. Veckan som kommer då? Jo, jag tänkte springa långa vägen hem från jobbet någon dag. Det blir runt 23-24 km. Det kan väl också ses som laddning inför Cykelvasan. Sen gäller det väl mest att försöka sova bra. Äta gott. Och vara glad och positiv – då löser sig det mesta.

  Kram

   

   

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar