Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Cykeln vinner

  30 maj 2017

  Jag återkommer till det där med att det är svårt att få tid med träningen ibland, eller rättare sagt att prioritera rätt.  Det är så för mig nu, främst pga jobbet. Jag kör lite löpträning, men absolut inte tillräckligt. Cykeln däremot, den får ut och röra på sig. 

  Annons

  Tre mil om dagen blir det om jag tar cykeln till och från jobbet. Helt perfekt att cykelpendla på det här viset. Jag skulle visserligen kunna byta ut en av sträckorna till eller från jobbet mot löpning – men det tar längre tid. Och det kräver mer logistik. Det är ju så betydligt mycket enklare att ha en rejäl ryggsäck med ombyte och dator när man cyklar än när man springer.

  Ett råd alltså – när du har mycket att göra och tycker att du knappt hinner träna. Ta cykeln till och från jobbet så får du i alla fall röra på dig.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar