Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Blåsippor & Kettlebells

  5 april 2014

  I morgon tänker jag köra mitt första långpass på fyra veckor. Härligt ska det bli, men jag är onekligen lite nervös. Hur mycket har jag tappat? Kommer jag att orka?

  Jag går givetvis ner i tempo, något annat vore galet. Men passen är rätt långa nu, någonstans mellan 26 och 30 kilometer blir det nog. Jag hade tänkte att ta en liten runda idag – men bestämde mig för en skön promenad istället. Verkligen inte fel i det härliga vädret. Och för första gången i år tog jag på mig min älskade orange Arcteryx-jacka som jag köpte förra våren. Jag vet inte vad det är med den jackan … Men sen får jag erkänna att jag är rätt svag för deras logotyp. Snygg & ball tycker jag! (och jag är inte köpt av Arcteryx – wish I was)

  Annons

   

  favvisjacka

  favvisjacka

  Blåsippor i Kappsta

  Blåsippor i Kappsta

  Jag har knappt varit ute i naturen på flera veckor känns det som – så det var extra härlig. Och när jag sänkte blicken så var marken full av  blåsippor  och vitsippor. Ljuvligt. Det känns så skönt att kraften börjar komma tillbaka efter min superlånga förkylning. Så himla sugen på att träna, vara ute, göra roliga saker – så där som det är när våren kommer. När jag kom hem körde jag ett pass med min kettlebell (som faktiskt har lev ett liten undangömt liv i ett par månader) för armar, axlar och skuldror. Avslutade  med fällkniven 2×16 – jag börjar faktiskt tröttna på planken. 32 fällknivar är både roligare och jobbigare än att stå stilla i plankan i två minuter.

  nu ska simmusklerna trimmas

  nu ska simmusklerna trimmas

  Fällkniven = kanonövning för magen

  Fällkniven = kanonövning för magen

  Sen måste jag erkänna. Jag känner mig faktiskt lite bakis idag. Micke och jag åt god svampasta igår, jag hade köpt ett italienskt rödvin. Jag gillar vin, men dricker det väldigt, väldigt sällan – en av anledningarna är att jag helt enkelt inte mår så bra dagen efter. Men nu festade jag till på inte bara ett glas – utan två, (visserligen små) för det var ju så gott. Jag får väl skylla mig själv.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar