Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Beroendeframkallande dagar

  20 mars 2017

  Vissa saker blir snabbt en vana. Som morgonjogg i soluppgången med atlantskvalp, som grillad fisk på stranden, som sköna eftermiddagspass med likasinnade. Jodå, vi har det bra här i Monte Gordo på TSM Running’s träningsläger.

  Annons

  Stranden i Monte Gordo är som gjord för morgonjogg. (några gick stavgång).

  Varje morgon, så länge tidvattnet tillåter kör vi morgonjoggen på stranden. 30 minuters ren njutning. Sen 20 minuters yogainspirerad rörlighet på plankan – med havet i bakgrunden. Lätt beroendeframkallande.

  I går var en rätt maxad dag. Morgonjogg, zumbapass, eftermiddagslöppass, och till sist ett yogapass för löpare. Sen satt det fint med middag, lite vin och mingel i baren. Visst är det så man ska ha det på sin semester :).

  Dagens andra löppass (efter morgonjoggen) var 20 km, första timmen i tröskelintervaller, sedan lugn långpassfart. Kul men tufft. Och för min del avundsjukeframkallande. Jag var nämligen med cyklandes i stället för springandes. Inget halsont längre, men snyter mig alldeles för mycket för att orka med ett så långt pass. Mitt tokjobbande veckan innan semestern har tagit ut sin rätt

  På väg ut ur pinjeskogen

  4.15-gruppen under dagens långpass.

  Vi har haft otrolig tur med vädret so far. Över 20 grader och strålande sol. Är ju här för femte gången och aldrig har vi haft det så fint. Smått rödbränd idag – men vackert gyllenbrun om några dagar hoppas jag :). I morgon väntar morgonjogg, rörlighet, body strength och korta intervaller på bana. Hoppas i alla fall – måste hinna slänga in lite jobb också.

  Vila gör vi också. Bästa ställer är vid plankan. Massor med musik – och kul att kika på de olika passen.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar