Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Backträning på 30 minuter

  28 februari 2017

  Backträning är ju faktiskt ett otroligt effektivt pass om man har ont om tid. Styrketräning och rejält pulshöjande i en skön men skitjobbig kombo – och det var ju precis det jag ville åt.

  Kanske den gråaste dagen.

  Jag vet inte om du läste mitt inlägg från den 25 februari där jag beskrev ett effektivt lunchpass. I dag körde jag det passet. Gick ut klockan 12.05 i ett gråmulet Alvik. Lätt jogg till en lång men hyggligt flack backe. Runt en kilometer blev uppvärmningen. Sen körde jag 10 backar på nästan 200 meter. De första fem som uppvärmning i lugnt tempo – de sista fem med tryck och tempo. Det tog bra kan jag säga. Sen lätt jogg tillbaka till kontoret. Allt på lite drygt 30 minuter.

  Annons

  Helt slut, svettig och röööd.

   

   

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar