Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Back on track

  29 juli 2015

  Första arbetsdagen efter semestern. Och trots att det bara är den 29 juli så känns det som höst. Du vet den där känslan att allt sätter igång igen. Tillbaka till rutiner och goda vanor. Jag gillar den känslan. 

  Annons

  Just nu är det kanske inte bara att semestern är över, utan såklart det lynniga vädret som bidrar till höstkänslan. Men eftersom jag inte kan göra så mycket åt det så bestämmer jag mig för att det är helt ok. Och ett utmärkt träningsväder.

  Tillbaka till rutiner. Eller kanske skapa nya goda rutiner – det spelar ju ingen roll, så länge det är bra rutiner. Och vad som är bra avgör du själv. Själv vill jag att mina lunchträningar ska bli fasta och bra rutiner under hösten, det kommer jag behöva om jag ska hinna med all träning som behövs inför klassikern.

  Träffade vår kontorsvovve Mamaia efter rundan. Å, vad jag längtar efter hund.

  Träffade vår kontorsvovve Mamaia efter rundan. Å, vad jag längtar efter hund.

  Jag tog en liten lunchrunda. Bara fem kilometer, men skönt att komma ut och röra på sig. Annan lunchträning kommer bli rodd och stakning på sats. Minst tre lunchpass i veckan tänkte jag få till, måndag, onsdag och fredag känns väl bra. Då kan jag vara social och äta lunch med kollegorna två dagar i veckan. Det är annars det tråkiga med att träna på lunchen, att man missar den sociala biten – och ofta är det ju bara på lunchen man hinner prata. Vad tycker du om lunchträning. Bra? Dåligt?

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar