Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Avbruten löparrunda med TSM Running

  19 februari 2017

  Idag skulle jag för första gången på rätt länge köra ett TSM-pass. Å, vad roligt det skulle bli. Hela veckan har jag längtat – och känt att formen är på väg tillbaka. Men så i går kväll fick jag huvudvärk (min akilleshäl) mådde lite illa och kände mig småskruttig. Bestämde mig ändå för att testa. 

  Annons

  Dumt, kanske någon tycker. Men ibland är det så att man liksom befinner sig i en gråzon – funkar det eller inte – och då kan man faktiskt testa sig fram.

  För mig idag kände jag nog redan efter första kilometern att det skulle bli tufft. Vi skulle kuta 16 km idag. Gav det några kilometer till för man vet ju aldrig. Nej. Yrsel och allmän seghet i kroppen. Efter 4 kilometer vände jag – småjoggade och promenerade tillbaka till Stadion. Blev ju ändå totalt 8 km. Det visade sig vara flera som fått bryta idag. Illamående och annat som ställt till det – verkar gå mycket skit nu. Jag tog mig hem, drack lite te – slocknade i soffan i två timmar!!!

  Vart vill jag komma med det här då. Jo, självklart ska vi lyssna på kroppen. Men ibland kan det vara svårt innan man testar. Och ibland kanske man ”viker ner sig” lite för lätt – träna självklart aldrig med feber, eller rejält ont i halsen. Men känner du dig osäker, ut och spring en runda – har då något skrutt i kroppen så kommer du känna det rätt snabbt. Och då. Då ska du lyssna på kroppen och ta det lugnt. Det är i alla fall min filosofi. Hur tänker du?

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar