Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Armar som överkokta spagettisar

  19 augusti 2016

  Armar, axlar, rygg, skuldror … En dag i veckan kör jag styrketräning med Jonathan på SATS Bromma. Jag är kass på styrketräning och tycker det är fantastiskt skönt när någon säger åt mig vad jag ska göra. Och kul. Kan inte riktigt låta bli att asgarva när allt vara tar stopp – när krafterna tar slut.

  Annons

  Har haft ett alldeles för långt uppehåll – bara styrketränat en gång sen början av maj. Men nu är det klockan 12.00 varje fredag som gäller. Det vore väl fasen om jag inte ska kunna hålla den tiden. Kan hända det blir lite körigt just kring Tjejmilen och halvmaran – men jag ska göra mitt bästa.

  Axlarna är minst sagt en svag länk. Kräver fullt fokus.

  Axlarna är minst sagt en svag länk. Kräver fullt fokus.

  Eftersom jag är sliten, eller kanske överansträngd i hälsenan sen Cykelvasan så körde jag bara överkropp i dag. Mage. Rygg. Axlar. Och alla möjliga slags armar. Det är bra för mig, för axlar och armar är verkligen en svag punkt. Och lite snygga armar vore ju inte helt fel. Mage och rygg funkar bättre, där är jag nog rätt stark …

  Nästan det sista jag gjorde idag var en rope trainer. 3 x 60 sek. Jag vet – det ser lätt ut, och den kändes himla lätt i början – sen var det som att det bara tog stopp – och det var som att röra sig i sirap. Testa själv. Kolla här, jag bjuder på denna:

  Nu har jag en ledig kväll. Har jobbat över 60 timmar den här veckan – och i morgon är det jobb igen. Då kör vi sista dagen av tre Bellmanstafetter. Men nu är det jag som häller upp ett gott glas vin och önskar dig en mysig kväll.

  kram

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar