Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Älghufs, Crawl och utfallssteg …

  21 oktober 2015

  Jag har tränat åtta dagar i rad utan att jag knappt tänkt på att jag tränat. Kanske för att jag har varierat träningen rätt ordentligt. Kanske för att det helt enkelt varit så himla kul.

  Förra onsdagen gick Katarina och jag skidgång. Vi gick Grönstamilen. När vi kom till backarna blev det älghufs. Sen blev det PT på sats, träningshelg med TSM, lånpass i söndags. Och i måndags gick jag rejält utanför min komfortzon. Jag började på crawlkurs.

  Annons

  Klart jag kan simma. Men jag är ingen vattenmänniska. Tycker mest att det är blött och kallt. Och jag har helst näsan en bra bit över vattenytan. Nu ska jag alltså lära mig crawla. Vi började med benteknik. Kändes ok. Sen fortsatte vi med andning. Kändes inte ok. Jag fick massor av kallsupar och det var vatten precis överallt … Sen skulle vi dyka från kanten, och jag har inte dykt sen jag var kanske 10 år. Men jädrans vad kul det var. Kändes mer än ok. Vi får se hur det här utvecklar sig – det är 5 gånger kvar på kursen, hoppas att den ska ge mig tillräckligt för att jag ska kunna träna vidare själv. Vore ju kul att kunna crawla Vansbro i sommar.

  Mina allra första simglasögon :)

  Mina allra första simglasögon 🙂

  I går körde jag styrka med pt på Sats. Grymma utfallssteg och en annan benövning som jag ska visa för er någon dag. Armhävningar och mage blev det också. Tog bara en halvtimmes pt, det räcker gott och väl 🙂 Körde egen uppvärmning, 15 min i stakmaskinen. Effektivt pass, jag var tillbaka på jobbet inom en timme.

  Vaknade med grym träningsvärk i morse. Skön känsla. Stack till Grönsta efter jobbet och körde skidgång (med stavar) på milen. Abborrbacken, Karins backe och annat kul.

  Sista milen på Lidingöloppet är upplyst. Väldigt, väldigt bra. Tack för det Lidingö stad.

  Sista milen på Lidingöloppet är upplyst. Väldigt, väldigt bra. Tack för det Lidingö stad.

  En väldigt bra och härlig vecka. So far. I morgon ska jag försöka hinna med lite rullskidor.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar