Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Löpträning är bland det bästa som finns. Oavsett om du vill förbättra din kondition, gå ner i vikt, bli stark eller bara njuta av alla sköna endorfiner som virvlar runt i kroppen efter en löprunda. Jag vill ge dig tips och inspiration och hoppas att du också kommer älska dina löprundor.

  Annons

  Schysst långpass med TSM Running

  31 juli 2016

  En söndag. Sol. Fläktande vindar. Små fluffiga molntussar. Runt 24 grader. En helt perfekt dag att springa långpass med TSM Running och försöka få några fler kilometer (eller snarare mil …) i benen inför Chicago Marathon.

  Annons

  Varannan söndag har vi långpass med TSM under sommaren. För två veckor sedan var jag bortrest och missade passet. För mig som inte har sprungit långt på länge är de här passen grymma eftersom vi kör kortare slingor. Efter varje runda kommer vi tillbaka till GIH och tankar energi. Schysst koncept helt enkelt. Läs mer om TSM Running.

  Jag bestämde mig för att springa första rundan, stå över andra och springa tredje. Tyvärr är det bara en långpass söndag kvar om två veckor. Men vi började prata lite löst om att fixa ultraintervaller (1000-ingar  med en minuts vila) om tre veckor. Det ligger i så fall utanför sommarträningen, med den service det innebär. Mer att vi drar ihop ett gäng. Det är ett superkul pass som vi fick testa förra året under träningen mot numera nerlagda Stockholm Ultra Marathon.

  tsmrunning

  Lite tradigt blev det kanske att sitta och vänta – hade tänkt låna en cykel och hänga med i stället, men sadeln var för hög. Jag hade fått stå hela rundan. Men rätt många kommer och springer bara en runda, eller hoppar över ett varv precis som jag så jag hade sällskap och hann med flera trevliga samtal.

  Här sitter jag och väntar in min grupp.

  Här sitter jag och väntar in min grupp.

  Nästan 20 kilometer fick jag ihop – måste bli ett långpass nästa söndag också. Idag är det exakt tio veckor kvar till Chicago …

  En perfekt avslutning på en fantastisk helg . I morgon är jag redo för jobbet igen. Kram

  Blev middag a la Colting i kväll. Sallad med spenat, majrova, avokado, egenodlad chili och persika. Till det en ryggbiff. Så gott!

  Blev middag a la Colting i kväll. Sallad med spenat, majrova, avokado, egenodlad chili och persika. Till det en ryggbiff. Så gott!

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar